HengeVugge

VuggeBaby er et lite norsk firma som produserer funksjonelle babyprodukter med fokus på miljø og kvalitet.      Nettbutikken drives av grundermamma Emilia som har hjerte for søm.

      Våre verdier

Kjærlighet: Vår lidenskap er å lage produkter som både babyer og foreldre vil elske. Vi legger mye kjærlighet i det vi gjør, og vi tror at det skinner gjennom i våre produkter. Fra de flotte detaljene i hvert produkt til den omtenksomme valget av materialer, er hvert stykke skapt med kjærlighet.

Kvalitet: Hvert eneste produkt som forlater mitt studio har gått gjennom grundig kvalitets- og sømkontroll. Jeg er opptatt av detaljer og gir kun ut produkter som møter gode standarder. 

Du kan være trygg på at du støtter norsk produksjon på mange måter; alle mine produkter er produsert under trivelige arbeidsforhold i mitt lille systudio i Lærdal. Ulla, tekstiler og råvarer jeg velger til å bruke i produksjon kommer fra norske og europeiske forhandlere og leverandører.

Bærekraft: Vi er dedikert til å nære miljøet like mye som vi nærer våre barn. Jeg velger til å bruke miljøvennlige materialer og prosesser i produksjon; tverrpinne er laget av norsk bjørketre, ulla kommer fra norsk sau og er kardet og vasket av en norsk leverandør, jeg bruker ØkoTex sertifiserte stoff, produktdetaljer er laget av naturlige råvarer slike som treknapper av kokos osv. Jeg tror på å bevare planeten for kommende generasjoner, og mine bærekraftige produkter reflekterer denne troen.

Lokal produksjon og norsk design: Jeg er stolt av å være en lokal produsent. Alle mine produkter er håndsydd i mitt eget systudio i vakre Sogn, Lærdal. Jeg håper på å gi positive ringvirkninger til norske samfunnet og bidra til mersalg hos andre norske bedrifter ved å kjøpe råvarer til min produksjon hos norske bedrifter.

Funksjonalitet: Jeg vet at å være mor er et eventyr, og vi i VuggeBaby støtter alle mødre på denne reisen. Vi er her for å tilby funskjonelle produkter som hjelper deg i ditt moderskap og for å feire de små, med betydningsfulle øyeblikkene.

  • Vår hengevugge madrass kan vaskes.
  • Vi har en god fjær med sikkerhetsstropp som responderer til bevegelser i hengevugga og gir myk byssing.
  •  Våre hengevugger har fått positive tilbakemeldinger fra norske barnefysioterapeuter og byr på ergonomisk sovestilling. Dette hjelper mot urolig søvn, refluks og kolikk.

Få Nyhetsbrev

Vi bruker cookies

Vi ønsker å gi deg en unik handleopplevelse, til dette bruker vi informasjonskapsler (cookies) og pixels. Noen av disse er nødvendige for at nettbutikken vår skal fungere, andre bidrar til at du skal få en skreddersydd opplevelse.